CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

onsdag 5. mars 2008

Godt førsteinntrykk

Sandvika gir et godt førsteinnytrykk da skolen debuterte med revyen "Oppskrift på fiasko"


27 februar var Sandvika videregående stolte over å vise sin første revy noensinne! Revyen viste seg å bli en suksess, og andre skoler bør skjelve i buksene, for Sandvika revyen kan gi hard konkuranse i fremtiden.



På bildet: Karsten Kåss, Sara Kløverød Adolphson, Marianne Hermansen og Amanda Haver Mathiesen bilde tatt fra budstikka.


Revyen starter med en scene der Gud, Jesus, Satan og Buddha bestemmer seg for å finne på nye morsomheter etter millionvis av omganger med golf. "Menneske" er deres nye leketøy, og spillet går ut på å samle flest mennesker på sin side. Noe som viser seg å bli litt av en fiasko.





sjarmtroll


Sandvika revyen hadde samlet en gjeng med mange talenter. blant annet representerte skuespilleren Amanda Haver Mathiesen førsteklassingene med stor stolthet. Som skuespiller gjorde hun en strålende jobb med å sjarmere publikum i senk med sine talenter på scenen. Danserne skal ha ros for kreative og orginale dansenumre, bandet gir også revyen et eget særpreg





Elegant humor


Revyen inneholder mange gode sketsjer, og skuespillerne gir publikum lattermilde øyeblikk fra begynnelse til slutt. Sandvika revyen har mange gullkorn i løpet av revyen, og selvom noen av sketsjene blir i lengste laget er flertallet godt gjennomført og morsomt skrevet. For å være Sandvika's debut-revy kan vi forvente store ting fra Sandvika i revysammenheng senere. Andre skoler bør holde øynene åpne, for denne skolen kan by på hard konkurranse.













0 kommentarer: